GRUPA EXOTIC ZAGREB

Grupa Exotic Zagreb postoji već 20 godina, te svojim veselim, energičnim, svježim i sjajnim nastupom uveseljava široku publiku na rođendanima, vjenčanjima i raznim eventima gdje god se javi potreba za muzikom i veseljem. Bend se sastoji od 6 mladih, perspektivnih, veselih i radišnih mladih članova, čija se energija i želja za sviranjem i stvaranjem glazbe osjeti od samog početka nastupa te ne jenjava niti kada su zadnji gosti već na izmaku snaga.

Težimo perfekcionizmu, te da svaki gost osjeti našu toplinu, druželjubivost i da se tu ne priča samo o odličnoj glazbi, već i o samom scenskom nastupu, koji u našem slučaju ne fali te smo jedni od prvih i najboljih show-bendova na ovim prostorima, što dokazuje i naš veliki asortiman raznih perika, naočala, maski koje dijelimo sa gostima tokom noći, a tu je i neizbježna verbalna komunikacija koja će nasmijati svakog gosta do suza.

Većina benda je bežična, tako da tokom nastupa direktno komuniciramo, plešemo, pjevamo i veselio se sa gostima na plesnom podiju, pa i po cijeloj dvorani.
Image

USLUGE

Grupa Exotic Zagreb

vjenčanja

krštenja

privatne zabave

razne svečanosti po vašoj želji

OPREMA

Kako smo već i napisali, težimo perfekcionizmu, pa tako i u opremi koju koristimo kako bi u svakom trenutku bili spremni odraditi bilo kakav event neovisno o broju ljudi ili veličini sale u kojoj se event izvodi.

Image
Image

ČLANOVI

Danijel Božičević - Plavi
Danijel Božičević - Plavi(gitara - vokal)
099/6730-292
Damir Trupčević - Mirda
Damir Trupčević - Mirda(gitara)
Krešimir Špiček - Krešo
Krešimir Špiček - Krešo(klavijature - harmonika)
Saša Marčec - Sale
Saša Marčec - Sale(bas gitara)
Filip Poturić - Fićo
Filip Poturić - Fićo (bubnjevi)
Dora Lovreković
Dora Lovreković(vokal)

Naši partneri

Image
Image
Image
Image
Image
Image

EXOTIC BAND ZAGREB
Grupa postoji već 20 godina te svojim veselim, energičnim, svježim i sjajnim nastupom uveseljava široku publiku na rođendanima, vjenčanjima i raznim eventima gdje god se javi potreba za muzikom i veseljem. Bend se sastoji od 6 mladih, perspektivnih, veselih i radišnih članova, čija se energija i želja za sviranjem i stvaranjem glazbe osjeti od samog početka nastupa te ne jenjava niti kada su zadnji gosti već na izmaku snaga.

Kontakt: Danijel Božičević - Plavi, 099/6730-292

facebook_page_plugin